Solutii profesionale pentru cinematografe

Magic View s.r.l. ofera echipamente si solutii complete, la cheie, pentru cinematografia digitala, in conformitate cu standardele DCI. Societatea dispune in prezent una dintre cele mai experimentate echipe de specialisti din Romania, in domeniul Digital Cinema.

BarcoIntegram orice tip de proiectoare de cinema, sisteme 3D, sisteme de sunet (Dolby Atmos, 7.1 sau 5.1), ecrane de proiectie fixe sau actionate electric, scaune de cinema, sisteme de ticketing, automatizare si iluminat. Avem relatii directe cu principalii producatori de echipamente din industria cinematografica.
De asemenea, asiguram intretinerea curenta a sistemelor de cinema pentru numerosi operatori din Romania, impreuna cu orice tip de consumabil (lampi, ochelari 3D, etc.) sau piese de schimb.
Lista noastra de referinte cuprinde cca. 200 de sali de cinema 2D si 3D in Romania, Germania, Austria, Republica Moldova si Bulgaria. Am realizat multiplexuri, sali de cinema independente, sali de cinema de arta, sali multifunctionale, dar si home cinema.

Pentru informatii suplimentare privind solutiile de cinematografie digitala, va invitam sa vizitati site-ul nostru dedicat www.cinemadigital.ro.