Echipamente Holmatro pentru descarcerare si aplicatii tactice speciale

HolmatroIn calitate de partener al companiei olandeze Holmatro, Magic View ofera echipamente hidraulice de inalta tehnologie, care presupun o mare precizie de fabricatie si o calitate deosebita a componentelor. Utilizate de catre formatiunile de pompieri pentru descarcerare, sau de catre unitatile speciale pentru aplicatii tactice, aceste echipamente salveaza vieti.
Varful de gama il constituie noua generatie de unelte de descarcerare alimentate cu baterie, denumite Pentheon. Proiectate pe baza celor mai noi concepte de mecatronica, si utilizand cele mai moderne sisteme de stocare si gestionare a energiei electrice, aceste unelte realizeaza un salt tehnologic semnificativ.

Magic View detine atat un laborator in care se efectueaza operatiuni specifice de testare, diagnosticare, intretinere si remediere a echipamentelor produse de catre Holmatro, cat si un atelier mobil care permite realizarea acestor operatiuni la sediul beneficiarului.

Pentru informatii suplimentare privind echipamentele de descarcerare si aplicatii tactice speciale, va invitam sa vizitati site-ul de Web al producatorului Holmatro.

Stabilizare cu popi Holmatro OmniShore.
Aplicatie tactica speciala cu Holmatro T1.