Sisteme videowall pentru dispecerate / control room

Video wall

Indiferent de tipul de aplicatie pentru care sunt dedicate - situatii de urgenta, utilitati publice, control de proces, management de trafic, supraveghere video sau televiziune - dispeceratele sunt centre vitale cu functionare 24 de ore pe zi, 365 zile pe an. Operatorii dispeceratelor depind in mod fundamental de vizualizarea informatiilor, pentru a lua deciziile corecte in orice situatie.

Cu cat sunt puse la dispozitia operatorilor mai multe informatii, mai bine structurate si mai ergonomic prezentate, cu atat activitatea acestora va fi mai eficienta. Ca urmare, integrarea bazelor de date si a semnalelor de la senzori din surse heterogene contribuie la mai buna intelegere a situatiei dintr-un anumit moment. In consecinta, colectarea, distributia si monitorizarea datelor devin din ce in ce mai importante.

Solutiile de vizualizare in retea asigura distributia in timp real a datelor. Informatiile vizuale pot fi transferate de la o locatie la alta, indiferent de distanta, pentru a fi afisate pe orice tip de ecran sau monitor. Flexibilitatea sistemului permite chiar partajarea informatiilor intre retele private distincte, astfel incat, spre exemplu, sectiile de politie si unitatile medicale pot interschimba informatii in conditii de securitate

BarcoCu o experienta de peste 20 de ani in domeniul solutiilor de vizualizare in dispecerate, Magic View s.r.l. este probabil cel mai competent furnizor din Romania. Echipamentele din portofoliul nostru sunt fabricate de catre compania Barco, lider tehnologic recunoscut la nivel mondial. Referintele noastre includ in principal clienti din Romania, dar si din Republica Moldova. In unele proiecte complexe lucram impreuna cu integratorii de sisteme.
Pentru mai multe informatii de ordin tehnic referitoare la produsele si sistemele video wall pentru dispecerate, va invitam sa vizitati site-ul de Web al producatorului Barco.

KnuerrAtunci cand se doreste o abordare holistica a amenajarii spatiilor de lucru - in dispecerate, centre operationale, laboratoare - mobilierul tehnic profesional este unul dintre factorii importanti in asigurarea exigentelor ergonomice, de fiabilitate si functionalitate specifice unor astfel de proiecte. Oferim mobililer produs de catre Knürr Germania.

Control room NOC, telecomunicatii
Solutii particularizate pentru fiecare zona functionala