Proiectie, ecrane LED, sisteme integrate video-audio

Portofoliul societatii Magic View cuprinde o gama completa de echipamente video - audio profesionale: proiectoare, ecrane de proiectie, monitoare LCD, ecrane LED, sisteme videowall, incinte acustice, amplificatoare, sisteme de conferinta si prezentare, sisteme de automatizare si control, media playere.
Oferim si implementam astfel de echipamente pentru orice tip de aplicatie: sali de sedinta, sali de conferinta, lobby-uri, reclama outdoor / indoor / digital signage, teatre, muzee, planetarii, expozitii, proiectii pe suprafata cladirilor, diverse evenimente cu public larg.

Centru de arta, proiectie digitala.
Proiectie in amfiteatrul unei universitati.

Avem competenta si referinte interesante in domeniul solutiilor de simulare 3D si realitate virtuala. Acestea au devenit esentiale in cercetarea stiintifica, in educatia universitara, in industriile petroliera, auto si aeronautica, sau pentru pentru vizualizarea proceselor complexe si analiza corelatiilor intre bazele de date de mari dimensiuni.
De asemenea, in procesele de instruire a pilotilor, navigatorilor si operatorilor turnurilor de control, precum si analiza post-eveniment a situatiilor speciale, simulatoarele vizuale sunt unelte indispensabile.

Pentru informatii detaliate privind gama de proiectoare din portofoliul nostru, va invitam sa vizitati site-ul producatorului Barco.